Vi vill tacka just dig för den kontakt och de samarbeten vi har haft tillsammans under året som varit. PeopleProvide har levererat affärsnära HR till upp mot nästan 100 framgångsrika kunder under 2019.

Tillsammans bidrar vi till vår vision om att bidra till affärsdriven & hållbar HR.

Vi delar stolt utvalda kundcitat från 2019

Pia Fransson – HR manager – Assa Abloy

”PeopleProvides styrka är matchningen och oavsett om det gäller HR konsulter eller HR rekrytering är deras matchning av kompetens och kandidater efter vår kravprofil. PeopleProvide följer alltid upp och säkerställer att rätt kandidater presenteras och att vi som kund är nöjda.”

 

Jennie Hübsch – HR-direktör – Fazer

”PeopleProvide är snabba på pucken, de reagerar snabbt, uppfattar kundens behov och våra specifikationer på ett effektivt sätt.”

”Från start går det undan, de bokar in ett uppstartsmöte hos för att få rätt bild av uppdraget från början, därefter hålls ett högt tempo genom hela rekryteringsprocessen.”

 

Maria Ragnå – HR Manager – WSP

”PeopleProvide har levererat många konsulter till WSP och jag tycker generellt att de har en hög lägstanivå. Jag känner mig trygg när jag ger dem ett konsultuppdrag eftersom jag vet att det blir en bra leverans med kvalitativa kandidater.”

 

Marie Lagnheden – HR Business Partner – Sisab

“Vi är mycket nöjda med er matchning och båda konsulterna har levt upp och också överträffat förväntningarna.  Mycket ambitiösa och duktiga unga personer som säkert kommer att ha en mycket bra HR karriär framför sig.” 

 

Som traditionen bjuder så ger vi även till AcitonAid, i år bidrar vi till en gåva som ger barn utbildning och en bättre framtid: skolår för flickor

 

Tycker du att detta låter spännande?

Håll dig uppdaterad om våra webinars genom att skriva upp dig på vår e-postlista. Då missar du aldrig ett webinar eller event!

Håll mig uppdaterad! ›