Search & Rekrytering

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Engagerad rekrytering inom HR

Vi säkrar leveransen med högkvalitativa rekryteringar för de absolut bästa och långsiktiga matchningarna för ditt bolags behov.

Rekryteringsprocessen

Låt oss ta hand om er rekrytering. Vi searchar, intervjuar, testar och presenterar därefter noga utvalda kandidater till din organisation.

 

Second opinion och test

För att finna det bästa urvalet använder vi oss av personlighets- och begåvningstester. Vi erbjuder en enkel lösning som säkerställer kompetens- och personliga egenskaper. Vi testar era egna finalkandidater.

HR-student till C-level

Vi är experter inom HR och rekryterar allt från HR-studenter till HR-direktörer till ditt bolag.

Våra rekryteringskonsulter kan arbeta i större eller mindre projekt.

Konsulterna har praktisk bredd och teoretisk spetskompetens för ert behov.

Allt för bästa resultat

Vi ser att våra kunder återkommer till oss. Det beror på att våra processer är snabba – med bibehållen kvalité. Vi jobbar också i nära dialog med våra kunder för bästa för bästa möjliga resultat och slutkandidat.

Vi searchar kandidater från vårt egna nätverk. Varje rekrytering sköts av två rekryteringskonsulter för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Det är aldrig för sent att tänka nytt

Du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vårt fokus alltid ditt företagsbehov och dina utmaningar. Genom att låta oss ta hand om rekryteringen får du istället tiden att fokusera på dina affärsmål och HR-strategier.

Kontakta oss

Vi hör av oss till dig snarast!