Vi skapar framtidens HR

Bli en providare ›

Scroll to next section

Våra affärsområden

Vi skapar framtidens HR

Vår HR-kompetens är framgångsfaktorn för våra kunder. PeopleProvide finns för att företag ska kunna nå sina affärsmål.

Ett företag som växer

PeopleProvide skapades för att kunna leverera den bästa HR-kompetensen. Därför har vi samlat ett 20-tal anställda och ett ännu större nätverk av konsulter som ser till att provida de allra bästa lösningarna inom HR efter behov. Allt vi levererar ska bidra till ökad lönsamhet och framgång, oavsett om det gäller HR stöd eller rekrytering.

Sedan 2013 har PeopleProvide växt från grunden till att bli ett företag i framkant. Att vi fortsätter växa beror på våra medarbetare och konsulters engagemang i samarbete med våra kunder. Kompletterat med våra effektiva processer. Vi har en stark vilja att utvecklas och göra skillnad för både anställda och företag.

Ett annat sätt att se på HR

Vår största uppgift är att anpassa våra tjänster efter behov. Våra affärsdrivna medarbetare arbetar lyhört för att finna den enklaste lösningen för företags utmaningar. Vi ger hellre förslag än ställer massa frågor.

Här finns vi

Vi finns i Stockholm ett stenkast från Mariatorget på Swedenborgsgatan. Våra konsulter arbetar främst i områden kring Stockholm – men även i Göteborg och Malmö. Vi utvecklas ständigt våra tjänster för att kunna möta kunders behov. Kom gärna hit med din laptop och ta en kaffe. Eller hör bara av er. Vi talar gärna med framtida konsulter, medarbetare som vd, i behov av HR.

Vår historia

Även om vi är ett ungt företag har det hänt mycket. Här är en sammanfattning om företagets utveckling.

PeopleProvide grundas

Ett nytt företag grundas av Anna Möller för att kunna leverera HR-tjänster med stolthet.

2013

2015

Företaget växer

PeopleProvide har nu bland annat ett flertal anställda och har genomfört ett 40-tal rekryteringar och ett flertal konsultuppdrag. Företaget flyttar in på Katarinavägen i Stockholm.

HR Business support

För att kunna möta olika företags behov av HR-tjänster utökar PeopleProvide sitt utbud från konsulter och rekrytering till att även erbjuda en support.

2015

2018

Företaget växer ytterligare

Företaget har nu ett 20-tal anställda och har flyttat sin verksamhet till större lokaler vid Mariatorget. Nu har företaget genomfört närmare 100 rekryteringar och har fortsatt efterfrågan på konsultuppdrag.

PeopleProvide fortsätter provida företag

Företaget ser framåt. Målet är att se en providare i alla bra bolag.

2025