Men kanske saknar du både kunskap om vad akronymerna HCM- HRM - HRIS - HRS - HRMS står för och vilket HR-system som skulle passa bäst för dig och din organisation. Då kan du vara lugn. Vi hjälper dig!

Ja, för hur ska man egentligen veta vad man behöver, vad som krävs vid införandet och hur kan man jämföra olika system med varandra? Det krävs både kunskap och självförtroende i dialog med leverantörer kring upphandling av HR-system.

Till din hjälp lanserar vi, tillsammans med HR-digitaliseringsgruppen, en kostnadsfri kurs som ger dig insikter i vilka fördelar och möjligheter en digitalisering av HR kan medföra samt vilka HR-system och plattformar som kan passa din organisation bäst.

.

Målet med eftermiddagen är att du blir säkrare i din kravformulering inför upphandling av ett nytt systemstöd för HR.

  1. Att välja rätt system som löser våra behov – nu och framåt
  2. Vilka olika system finns på marknaden och var hittar man aktuell information
  3. Goda råd för att lyckas under hela resan – från behov till det nya systemet är på plats

Låter det intressant?

Kursen leds av Anna Carlsson känd från HR Digitaliseringspodden och äger rum i PeopleProvides lokaler på Swedenborgsgatan 10 den 20 april 2022 mellan kl. 15.00 – 18.00. Därefter bjuder vi på middag för de som vill.

Varmt välkommen med din anmälan. Dock är antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Vi återkopplar till dig vid anmälan om en av platserna blir din.

ANMÄLAN

Dela inlägget

Vill du komma i kontakt med oss?