Nå era affärsmål med rätt kompetens

Välmående organisationer är framgångsrika tack vare att de har en tydlig affärsplan där HR är inkluderat. Att ha rätt kompetens hos er bidrar till att ni kan nå era affärsmål. Varmt välkommen att höra av dig till oss så providar vi rätt lösning för just ert bolag.

KONTAKTA OSS

Vi kan HR-Rekrytering

Vi vet att rätt matchning i en rekrytering är avgörande för att trygga företags kompetensbehov. En bra rekrytering är en förutsättning för att driva företagets affärsutveckling, samtidigt som det sparar både pengar och energi.

Vi hjälper er att rekrytera rätt kompetenser

Vi arbetar uteslutande med rekrytering och tillsättning av HR-positioner. Från HR-assistent till HR-direktör och specialistroller inom HR som tex hållbarhetschefer, L&D och Talent Acquistion Manager. Vi har ett nischat, aktivt och relevant nätverk med för oss, kända kandidater, som vi kontinuerligt utökar.

Vi erbjuder ett flexibelt resursstöd för hela eller utvalda delar i er rekryteringsprocess, på timbasis

Har ni gott om ansökningar men ont om tid, kan vi agera som ditt och din organisations interna rekryteringsstöd!

Som er rekryteringspartner stödjer och avlastar vi er i hela eller delar rekryteringsprocessen, vilket leder till effektivare resultat samt förbättrad kandidatupplevelse i era interna rekryteringar. Läs mer

Affärsdrivet och hållbart

Genom att använda dig av oss kan du försäkra dig om en träffsäker HR-rekrytering. Vi finns med dig genom hela processen. Vi kan även bidra med en ”second opinion” som en del i din egen rekryteringsprocess.

Vi sätter ditt affärsbehov i fokus och oavsett hur dina verksamhetsutmaningar ser ut, så tror vi oss kunna matcha dina förväntningar genom en träffsäker leverans, samtidigt som du kan fokusera på din affär.

Läs mer om hur du minskar risken för felrekryteringar

Vi rekryterar Hållbarhetschefer

Utöver HR hjälper vi även bolag med rekrytering av hållbarhetschefer som är insatta i hållbarhetsfrågor, affärsutveckling och förändringsarbete.

Fler aktörer ställer högre krav på att ditt företag tar ansvar för sin samhällspåverkan enligt en Sifo-undersökning. Högt rankas företag som bidrar till en bättre värld och genom att arbeta strategiskt med hållbarhet lockar man till sig nya talanger, investerare och kunder till bolaget.

När kraven på hållbarhet ökar, så ökar även kompetenskraven och fler bolag anlitar eller anställer hållbarhetschefer. Det krävs specifik kompetens, då området är komplext och ställer även krav på ledarskap och kommunikation, då hållbarhetschefens roll har blivit mer affärsstrategisk och hållbarhetsfrågorna utgör mer och mer en central roll i verksamheterna.

kicki hr rekrytering

Kicki Segert

People & Providing Area Manager

Mina 20 års erfarenhet av HR och mitt intresse och erfarenhet som hälsocoach har gett mig en stark övertygelse att individuell hållbar hälsa ger positiva effekter på verksamheten. Med dina och dina medarbetares hälsonycklar på plats ökar motivationen och engagemanget i arbetet, teamet och företaget. Ett tydligt och engagerat ledarskap bidrar till att skapa balans i livet för ditt team, ökar motivationen och effektiviteten. Hållbart och Affärsdrivet!

Hr rekrytering anders

Anders Holtenius

Talent Provider

Jag har de senaste åren arbetat dedikerat med tillsättning av HR-rekryteringar, såväl junior som senior, till flertalet olika företag i olika branscher. Genom ett gediget kontaktnät och bra koll på marknaden finns jag med som en rådgivande rekryterare för både kund och kandidat, från ax till limpa.

hr rekrytering Roger

Roger Österman

Area Manager HR Business Support

Med mina 22 år som sälj/marknads- och HR-chef, headhunter och ledarutvecklare så tror jag på att sätta mig väl in i affären för att lyckas med en rekrytering.

KUNDCITAT

”Ett vinnande koncept för Affärsdriven & Hållbar HR är en HR-chef med tät koppling till affären. Processer, successionsplanering och Employee Branding bör utgå från bolagets affärsplan, mål, vision och värderingar. ”

Ola Spetz, koncernchef Oleter Group.

KUNDCITAT

”Ett vinnande koncept för Affärsdriven & Hållbar HR är en HR-chef med tät koppling till affären. Processer, successionsplanering och Employee Branding bör utgå från bolagets affärsplan, mål, vision och värderingar. ”

Ola Spetz, koncernchef Oleter Group.

Vill du komma i kontakt med oss?