Ett företag i framkant

Vi är idag ca 45 verksamma på PeopleProvide, där vi alla fokuserar på att provida de allra bästa lösningarna inom HR. Alltid efter kundens unika behov. Med vår huvudsakliga verksamhet i Stockholm, har vi genom åren dessutom förmånen att kunna bistå våra kunder i Göteborg och Malmö samt i våra nordiska grannländer.

Allt vi levererar ska bidra till ökad lönsamhet och framgång hos våra kunder, oavsett om det gäller HR- kompetens, konsult- eller rekryteringslösning. Vi har enkla och engagerade processer för våra leveranser där effektens riktning alltid ska vara affärsdrivande och hållbar HR, som är en del i vår vision. Vår ambition är att utveckla och göra positiv skillnad för bolag, dess medarbetare och vår omvärld.

Nya perspektiv på HR

Vi vill kontinuerligt utmana den traditionella HR- expertisen och ta till vara på allt bra som finns, men även försöka förbättra och knyta HR- kompetensen till att vara än mer affärsdrivande och hållbar. Vi genomför ständigt undersökningar för att ha en pågående dialog med våra duktiga HR-konsulter och vårt nätverk, i syfte kunna länka samman sådant som våra kunder i ledande befattningar konkret kan förbättra i sin verksamhet med stöd av HR.

Vi är övertygade om att HR är en framgångsfaktor för lönsamma bolag och vi har utbildningar och event, som synliggör HR’s påverkan inom alla olika HR-områden för ett  bättre ”bottom line”- resultat, samtidigt som det också påvisas att HR-positionen och kompetensen värderas högre inför varje bokslut som görs. Genom detta enkla och engagerade engagemang utvecklas både bolag och HR. Det är även vår mission och vårt erbjudande till kunder, kollegor, konsulter och kommande kandidater.

Vår historia

Sedan vi startade år 2014 har det hänt en hel del. Vi har växt från grunden till att bli ett företag i framkant.

En karriär hos oss

Delar du vår passion för affärsdriven och hållbar HR? På PeopleProvide befinner vi oss i snabb utveckling och vill därför gärna komma i kontakt med dig som vill ta nästa steg i din karriär.

SE LEDIGA TJÄNSTER

En karriär hos oss

Delar du vår passion för affärsdriven och hållbar HR? På PeopleProvide befinner vi oss i snabb utveckling och vill därför gärna komma i kontakt med dig som vill ta nästa steg i din karriär.

SE LEDIGA TJÄNSTER

Läs mer om våra tjänster.

Vi erbjuder konsultlösningar, HR Rekrytering och HR Business Support för HR-kompetens som är affärsdriven och hållbar.

Vill du komma i kontakt med oss?