Vi är glada att tillsammans med Deel bjuda in er till ett inspirerande, lärorikt och interaktivt lunchseminarium på Internationella Kvinnodagen med fokus på ämnet;

“Jämställd lönesättning och förhandlingsteknik”

Hur ser löneskillnaden mellan kvinnor och män ut idag och kommer det nya EU-direktivet med transparent lönesättning att bidra till mer jämställda löner?

Dessa frågor kommer vi att diskutera med Liselott Vahermägi, jämställdhetsexpert och ledarskapskonsult från Leda20, en av dagens inspiratörer som vi bjudit in till vårt lunchevent den 8 mars.

Vi kommer också att få insikter i hur förhandlingsteknik kan vara till nytta för oss när det gäller löneförhandlingar, genom förhandlingsexperten Einar Humlin, Förhandlingschef TechSverige och Patrik Nordkvist, VD Försäljningschefen.

Luncheventet arrangerar vi tillsammans med Deel som kommer att presentera sina lösningar för internationell lönehantering för globala bolag.

Låter det intressant? Anmäl dig på en gång, då våra event glädjande nog tenderar att snabbt bli fullbokade!

Antalet platser är begränsade så anmäl dig idag för att säkra din plats. Men glöm inte att avboka om du får förhinder. Vi tar ut en non-show avgift på 250 kr.

Anmälan

Dela inlägget

Vill du komma i kontakt med oss?