Vi är stolta över vår tillsättning av Marcus Antonsson, som PeopleProvides nya verkställande direktör.

Att ta in en extern CEO är ett strategiskt beslut som markerar en viktig milstolpe i vår strävan, som Sveriges enda nishade HR-bolag, att vidareutveckla och optimera våra kunders lönsamhet genom affärsdriven och hållbar HR. Med en ny VD och ett nytt ledarskap förstärker vi den interna kompetensutvecklingen, vilket i sin tur stärker bolaget och ger ytterligare mervärde till våra kunder, konsulter och egna ”providare”.

Med sina omfattande erfarenheter inom ledarskap och affärsutveckling, har Marcus en bevisad förmåga att driva tillväxt och leverera önskade resultat. Vi ser fram emot den kommande fasen under Marcus ledarskap och är övertygade om att hans engagemang kommer att fortsätta vår positiva utveckling. Marcus kommer närmast från en VD-roll i företaget Clevry.

Anna Möller

Marcus Antonssons tillträdande kommer i en tid av spännande möjligheter för PeopleProvide. Hans starka ledarskap och erfarenhet kommer att spela en central roll när PeopleProvide fortsätter att öka sin närvaro med HR-kompetens för alla branscher. Med stort förtroende från mig och från styrelsen ser vi alla fram emot denna nästa fas i företagets utveckling och under Marcus ledning. Vi är övertygade om att det kommer att bli bra och bättre för alla Providare , kunder och konsulter.”

Anna Möller, grundare PeopleProvide

”Jag är väldigt glad över att få ta över ledarskapet från Anna och fortsätta PeopleProvides framgångsrika tillväxtresa. PeopleProvide är fantastiskt välrenommerat bolag med väldigt kompetenta medarbetare och ett stort strukturkapital som skapar möjligheter för att hjälpa våra kunder bli ännu mer framgångsrika med affärsdriven och hållbar HR.”

Marcus Antonsson, CEO PeopleProvide

Vi ger våra kunder kraft att utvecklas lönsamt och hållbart, med affärsdriven HR-kompetens. Enkelt & Engagerat!

Dela inlägget