Oktoberfest HAPPY HR

Årets oktoberfest gick i Lyckans Tecken!

I tider av inflation, lågkonjuktur och krig så ville vi fokusera på något helt annat för en stund på årets oktoberfest för HR-branschen, så vi fyllde våra lokaler vid Mariatorget med Sangria, Afrodans, ballonger, inspirerande föreläsare och härliga gäster!

Träning och hälsa, en väg till lycka!

En av vägarna till lycka tror vi är en god hälsa och vem kunde bättre inspirera oss till ett friskare och mer aktivt liv än friidrottshjälten och inspiratören Mattias Sunneborn, världens bästa mastersfriidrottare med sju gällande världsrekord och 18 VM-guld!

Hur kan vi driva och leda verksamheter på ett mer hållbart sätt med lyckliga människor och samtidigt nå lönsamhet?

Lycka är en framgångsfaktor – det finns en betydande affärsnytta med lyckligare medarbetare, inte bara mänskligt utan även företagsekonomiskt. För att presentera bakgrund, tankar och inte minst resultat bjöd vi in Annelie Johansson, grundare och VD på Happy Economy AB.

Kan man ens vara lycklig i en tid av krig och lågkonjuktur?

I tider som dessa, kan känslor som ångest, oro och stress ligga och bubbla under ytan hos många. Känslor som är helt mänskliga. Men vad gör man för att inte fastna i dem? Elin Forsberg och Fanny Bastos från Ahum, hade flera lösningar och verktyg för hur man boostar sin mentala hälsa på egen hand och vilken hjälp man kan få för att komma vidare om man fastnar.

Lovely Day. Lyckliga vi.

Lycko alla oss som fick möjlighet att träffa Ulrika Carlberger, vår sprudlande inspiratör och livsstilscoach som kanske kommer att förändra vår attityd till lycka genom att utmana oss att frigöra och behålla vår potential.

Mingelbilder från kvällen

Dela inlägget