Vi är så stolta över vårt samarbete med en av Sveriges mesta och bästa hållbara bolag, Interflora, som vi har fått möjligheten att supporta med HR-kompetens under många år när de varit i behov av extra HR-stöd. 

Vi frågade dem om vilka fördelar de ser med att anlita oss som sin externa HR-partner.

“Vi har haft ett långtgående samarbete med PeopleProvide, berättar Ann Hamler HR- ansvarig på Interflora. Tidigare hade vi en konsult via er som var HR-chef hos oss en dag i veckan. Men nu, när jag ensam har hela HR-ansvaret och samtidigt arbetar i flera olika roller, är det enkelt och tryggt att ha en extern HR-partner att vända sig till. Både när det gäller att snabbt få svar på olika HR-frågor eller få expertstöd i mer komplicerade situationer, såsom förhandlingar eller andra krävande projekt.

Ni hjälper oss även med rekrytering och personlighetsanalyser och ofta anlitar vi er som ett extra bollplank i HR-frågor och då är det fantastiskt att snabbt kunna få snabb hjälp. Jag upplever också att den information ni delar via ert nyhetsbrev och LinkedIn är till nytta samt er HR-portal där vi som kund kan nyttja era HR-dokument och guidelines. 

“Fördelen med att anlita er som extern HR-partner är att vi endast betalar för den spetskompetens som vi behöver, vilket blir väldigt kostnadseffektivt.

På Interflora gillar vi att göra saker fort, kanske inte alltid jätteroligt att ha en sån kund, men saker uppstår och ändras snabbt.

Ni är flexibla och snabba så det passar oss väldigt bra.”

Ann Hamler, HR-ansvarig Interflora

Saknar ni egen HR-funktion eller expertstöd i HR-frågor?  

Genom vårt erbjudande, HR Business Support, får du tillgång till en hel HR-funktion med specialistkompetens i den mån du behöver. Ni kan välja att outsourca hela er HR-funktion eller enbart använda vår HR-kompetens för olika HR-projekt. Vi hjälper även till med rekrytering och allmän rådgivning i HR-frågor och guidar er bland svårtolkade lagkrav. 

“Affärsdriven och hållbar HR on-demand, på dina villkor.” 

Som HR Business Support-kund har du även fri tillgång till vår HR-portal, där du kan ladda ner policys, guidelines och mallar, få svar på vanliga HR-frågor och ta del av aktuell information under HR-året.  

Läs mer om vår HR Business Support eller boka in en kostnadsfri konsultation med oss redan idag.  

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vill du komma i kontakt med oss?