Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Oktoberfest för HR
Event

Wow vilken Oktoberfest!

HR, Hälsa och Hållbarhet är verkligen hett, men det finns mycket att göra. Vi på har länge satsat på hälsa och hållbarhet, vi vet att organisationer som ökar sitt fokus kommer att uppnå ökad lönsamhet och mer engagerade medarbetare!
Läs mer
Oktoberfest
Nyheter

Nästa event hos PeopleProvide: Oktoberfest med tema Hälsa, Hållbarhet och HR

Hösten nalkas och vi hoppas att se dig som gäst på 2019 års Oktoberfest! Vi på PeopleProvide har arrangerat tre oktoberfester tidigare och med längre erfarenhet och bredare kompetens har vi förhoppningar om att årets event toppar de tre tidigare.
Läs mer
Nyheter

Vill du öka lönsamheten med hjälp av HR?

Vår HR-revision hjälper dig att:Följa lagkrav och rådande praxis.Synliggöra risker.Synkar er HR-strategi med företagets långsiktiga affärsmål.Skapar underlag för medvetna och affärsutvecklande aktiviteter.
Läs mer
PeopleProvides VD lyfter företagskulturen
Nyheter

Hur stark är din företagskultur?

Vi har summerat våra och andras kloka tankar från vårt VD-event 2018 om företagskultur kopplat till lönsamhet. Vi hoppas att vi kan guida dig ett steg framåt för att utveckla ditt bolag ytterligare med inspiration, pragmatiska råd och erfarenheter.
Läs mer
Nyheter

PeopleProvide presenterar Tanja Ilic VD för Nanol Technologies som paneldeltagare på VD-eventet om Nyckeltal och lönsamhet

Tanja har gedigen erfarenhet från tidigare uppdrag, bl.a. som vd för Svensk Fastighetsförmedling och Taxi Stockholm. Hon har även varit försäljningsdirektör för OMX Nasdaq med fokus på finansiella derivat och clearinglösningar av nordiska kraft- och utsläppsrätter. Men främst är hon uppskattad för sin förmåga att leverera resultat och förändring genom ständiga förbättringar.
Läs mer
Nyheter

PeopleProvide presenterar Jorge Vasquez VD för TeamTailor som paneldeltagare på VD-eventet om Nyckeltal och lönsamhet

Jorge blev tillsatt som amerikanska CareerBuilders yngsta vd någonsin när han befordrades från försäljningsdirektör till vd för Careerbuilder Nordics. Idag är Jorge VD för Teamtailor där han har bidragit till en omsättningsökning på 2536% mellan 2015 och 2018.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier