Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

“Vi fick mer än vi förväntade oss” – Stockholms Handelskammare

Stockholms Handelskammare efterfrågade strategisk HR-kompetens då flera chefer var nya och alla chefer har det operativa HR-ansvaret för sina team.
Läs mer
Den ofrivillige HR-chefen
Nyheter

Är du den ofrivillige HR-chefen?

Tar ni stöd vid ökad belastning? Har du basstrukturen som behövs? Är HR integrerat i företagets affärsplan? Har ni säkrat er strategiska kompetensförsörjning?
Läs mer
Undran om rehabkrav
Nyheter

Har du koll på rehabkraven?

Långa sjukskrivningar har ökat betydligt de betydligt de senaste åren. Därför trädde nya rehabiliteringsregler i kraft den 1 juli. Reglerna innebär att arbetsgivaren har en skyldighet att upprätta ”en plan för återgång i arbete”. Det gäller medarbetare som på grund av sjukdom väntas vara borta från arbetet mer än 60 dagar.
Läs mer
PeopleProvide ger utbildning
Nyheter

Vi tycker att kompetens är viktigt och ger därför utbildning till flickor via ActionAid, där behovet är som störst.

Utbildade flickor får senare i livet bättre förutsättningar till kvalificerade jobb och en stabil inkomst, och de gifter sig och bildar familj senare. Ett skolår blir den bästa starten i livet och en förutsättning för att kunna ta sig ur fattigdom.
Läs mer
PeopleProvides kunder under 2019
Nyheter

PeopleProvides kunder under 2019

Vi vill tacka just dig för den kontakt och de samarbeten vi har haft tillsammans under året som varit. PeopleProvide har levererat affärsnära HR till nära 100 framgångsrika företag under 2019.
Läs mer
Nyheter

Lyckade förvärv – av kompetens och affärer

Några saker att tänka på vid förvärv: Forskningen visar att de flesta förvärv misslyckas i den meningen att de förväntade positiva effekterna uteblir. En faktor som ökar chansen att lyckas är fokus på humankapitalet inom verksamheten, medarbetarnas kunskap.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier