Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

Lyckade förvärv – av kompetens och affärer

Några saker att tänka på vid förvärv: Forskningen visar att de flesta förvärv misslyckas i den meningen att de förväntade positiva effekterna uteblir. En faktor som ökar chansen att lyckas är fokus på humankapitalet inom verksamheten, medarbetarnas kunskap.
Läs mer
Nyheter

Framgångsfaktorer vid organisationsförändring

Några saker att tänka på vid omorganisation: Efter lättnader i handelskriget under hösten minskade arbetslösheten i USA till rekordlåga 3.5 %. Samtidigt ökade arbetslösheten till 7.5 % i Europa (Söderberg & Partners) och i Stockholm har två av de största sjukhusen genomfört varsel under veckan som gått.
Läs mer
HR, Framgångsfaktorn för lönsamma bolag
Nyheter

Search + Employer Branding

Några saker att tänka på vid rekrytering: Ett väl utvecklat Employer Brand gör att rätt kompetens och personlighet dras till ditt bolag utan att du behöver lägga en förmögenhet på search och rekryteringsresurser.
Läs mer
Nyheter

Har ert företag rätt kompetens?

Något att tänka på för er organisation och ev. omorganisation: I vårt föränderliga, globaliserade och kunskapsintensiva samhälle är vikten av att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens avgörande. Att kontinuerligt utveckla kompetens är en överlevnadsfaktor för alla organisationer för att effektivisera arbetssätt, bibehålla sin konkurrenskraft och se nya affärsmöjligheter. Utmaningen är att veta vilken kompetens som krävs men också vad varje medarbetare vill för att vara motiverade att stanna och utvecklas tillsammans med verksamheten.
Läs mer
Sveriges HR-förening
Nyheter

PeopleProvides VD intervjuas av Sveriges HR-förening!

Klicka på länken för att läsa hela intervjun.
Läs mer
Oktoberfest för HR
Event

Wow vilken Oktoberfest!

HR, Hälsa och Hållbarhet är verkligen hett, men det finns mycket att göra. Vi på har länge satsat på hälsa och hållbarhet, vi vet att organisationer som ökar sitt fokus kommer att uppnå ökad lönsamhet och mer engagerade medarbetare!
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier